Dr.Hauschka Med

Dr.Hauschka Med præparater indeholder ingen kemisk-syntetiske

  • Farvestoffer
  • Duftstoffer
  • Konserveringsmidler

Dr.Hauschka Med – fremstillet af WALA Heilmittel GmbH

BDIH-mærket

BDIH Certified

Dr.Hauschka Med

Specialpleje med naturens visdom

Dr.Hauschka Med er naturlige specialprodukter, som er fremstillet sådan at de imødekommer særlige behov.

På grund af deres beskyttende og harmoniserede egenskaber giver Dr.Hauschka Med produkterne mere end normal pleje og bidrager derved til at holde hud og tænder sunde.

Disse produkter er med stor omhu udviklet i samarbejde med dermatologer, kosmetologer og tandlæger, med det formål – udfra de seneste videnskabelige landvindinger – at fremstille præcise og effektive præparater. Med naturlige olier og lægeurter som de helt centrale bestanddele udgør de selve hjertet i produkterne. De lægeplanter der anvendes i disse hudplejeprodukter, er ikke kun udvalgt på basis af indhold af aktive stoffer. Deres holistiske virkning er også af stor betydning.

Dr.Hauschka Med – udviklet og produceret af Wala Heilmittel GmbH – er baseret på mere end 70 års erfaring med udvikling af naturmedicin og -hudpleje. De lægeplanter som anvendes, stammer – så vidt overhovedet muligt – fra WALAs egen biodynamisk dyrkede have, fra certificeret økologisk avl, eller fra indsamlinger på vilde voksesteder. Alle ingredienser er underlagt en streng kvalitetskontrol.