Dr.Hauschka Med

Huden tillader sjælen at ånde og fornemme. Man kan næsten sige : Kun med hjertet ser man klart, men det er med huden vi først fornemmer verden.

Hudpleje

Som den beskyttende barriere om kroppen, er huden udsat for interne og eksterne påvirkninger, der kan svække den. Det kan resultere i ubalancer og reaktioner som tørhed, fugtmangel eller overproduktion af fedt, såvel som for tidlig aldring. Gode hudplejeprodukter, som disse fra Dr.Hauschka hjælper huden med at regenerere. Dr.Hauschka ser de forskellige hudtilstande som omskiftelige og inddeler derfor ikke i hudtyper. Dr.Hauschka Ansigtsolie for eksempel, hjælper den fedtede, urene hud med at genvinde sin naturlige balance. Når huden får tilstrækkeligt med olie, lærer den selv at regulere fedtproduktionen. Resultatet er en fin teint.

Nogle gange er der behov for særlig pleje

Hvis hudens barrierefunktion er i uorden, kan det være et tegn på en sjælelig beskadigelse. Huden bliver meget tør – og kløe, røde pletter og skældannelse kan være resultatet. Når det sker er det vigtigt at støtte huden med en styrkende kropspleje. For når den bliver plejet, er den mere modstandsdygtig og klør ikke så ofte.