Dr.Hauschka Med

Planteprodukter så som sheasmør fra Burkina Faso i Afrika og æterisk rosenolie fra Iran er et par eksempler på WALAs engagement i at støtte udviklingslande.

Økologisk kvalitet

At fremstille naturlige plejeprodukter af naturlige ingredienser kan være en udfordring, især når der skal sikres en høj kvalitet og en kontinuerlig leverance. Det kræver fornyelse af råmaterialer, langsigtet planlægning og fortsat kvalitetskontrol.

Mange af de lægeplanter der benyttes, dyrkes af gartnerne i WALA’s egen biodynamiske have. Alle komponenter der kommer fra eksterne leverandører, gennemgår en streng kvalitetskontrol i firmaets egne interne analyse og mikrobiologiske kontrollaboratorium. Så vidt muligt er disse dyrket biodynamisk, økologisk eller høstet fra vildtsamlinger.

Biodynamisk dyrkning rundt i verden

I mange år har WALA fremmet den økologiske og biodynamiske dyrkning rundt om i verden. Disse metoder gør ikke brug af pesticider og kemisk gødning.

WALA sponsorerer rådgivning indenfor biodynamisk dyrkning til deres partnere og hvis nødvendigt, hjælpes der også med lån eller betaling af certifikationer. For at give partnerne en større sikkerhed i deres planlægning, underskriver WALA langtidsbaserede købekontrakter og i nogle tilfælde betales der forud for høsten.